Na tej povezavi, si lahko ogledate cenik klinker opeke v pdf obliki. Cenik tanke opeke, ki je v akciji se nahaja spodaj.Cene so brez davka in prevoznih stroškov iz Nemčije. 

Kadar naročate opeke za zidanje (opeka z lukjami ali polna opeka), upoštevajte, da je najbolje naročiti polno paleto (416kom), ker se vsako prelaganje obračuna 50eur. Pri naročilu tanke opeke stroška prelaganja ni, se pa naroča kartone po 0,5m2. Vogalni kosi so v kartonih po 20 komadov.

Strošek prevoza je odvisen od teže in količine opeke. Če gre za naročilo npr. treh palet po 1400kg je strošek prevoza 250eur+ddv. Če gre za naročilo ene palete težke 1400 kg je strošek prevoza 200eur+ddv. Strošek prevoza palete težke 300kg je nekje 150eur+ddv. Če imate naročila, ki so velikosti ene palete ali manj, se vam splača nekoliko počakati, da se bo nabralo več naročil in vam bo omogočena nižja cena dostave. Cena dostave, ki vam bo dana v predračunu bo veljala za šlepar dostavo na vaš naslov (pomeni, da mora biti dovolj dober dostop za velik kamion in da bo na mestu razklada prisoten viličar), če ne bo dogovorjeno drugače.

Za točne izračune pokličite na 040 465 196, še bolje pa da oddate povpraševanje na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

lp,david

cenik roeben tanka opeka akcija 2021